footer

De verhuur van de 262 appartementen in Develstein zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 van start gaan. In de tussentijd wordt de website aangevuld met nieuwe informatie over het project en de appartementen. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina.

Heb je nu al een vraag die niet kan wachten? Neem dan contact op met de verhuurmakelaar. De appartementen van Develstein worden verhuurd door Teamverhuur.

Bel 085-064 0184 of mail je vraag naar info@hurenindevelstein.nl. Of klik op de pictogrammen hieronder, ze brengen je rechtstreeks naar e-mail en telefoon!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

De verhuur van de 262 appartementen in Develstein is gestart! Op deze website vind je veel informatie over de appartementen en de online verhuur.

Heb je een vraag? Kijk dan eens naar de FAQ, voor antwoorden op de de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de verhuurmakelaar.

Bel 085-064 0184 of info@hurenindevelstein.nl of klik op de pictogrammen hieronder, ze brengen je rechtstreeks naar WhatsApp, e-mail en telefoon!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Website door Teamverhuur

Advies & begeleiding:

Verhuur door:

Fondsen:

Website door Teamverhuur